Festlige events med et casual tvist

by admin

well dress couple

Er du inviteret med til sommerens kommende Dirty Dancing-forestilling i Operaen, skal du med veninderne på en trendy natklub, eller har svigerforældrene mon inviteret dig med på en virkelig fancy gourmetrestaurant? Måske går du allerede nu og spekulerer som en vanvittig over, hvordan du med få midler kan dresse dit hverdagslook op og gør det super chikt, dog stadig med den casual vibe, som du elsker. Følg med her!

Sort, sort og sort

Både som mand og kvinde er det vigtigt at opbygge en basisgarderobe med beklædningsgenstande, der altid holder, uanset anledning. Det kan være elementer som en lækker blazer, et par bukser med den perfekte pasform og en top eller T-shirt i et lækkert materiale.

Når du opbygger en basisgarderobe, vil en farve som sort eller mørkeblå være et ret sikkert valg, fordi det er farvetoner, der er nemme at dresse op og ned. Har du f.eks. et par sorte slim jeans, der bare sidder helt fantastisk hen over ”rumpen”, og som samtidig giver dig lange ben, kan de uden problemer fungere til en lidt festligere aften, både i Operaen og på natklubben.

Vil du som mand gerne undgå de karakteristiske festsko, når du bærer de sorte jeans, så gå efter et par lækre sneakers. Det er blevet helt legalt at møde op til de festlige events i et par sneakers. Vælg f.eks. et par hvide sneakers til det helt mørke sæt. Som kvinde kan du også uden problemer vælge sneakers-modellen, eventuelt med en kilehæl, der giver lidt ekstra højde og dermed en mere rank holdning. Har du valgt en sort kjole, vil sneakers give dig et lidt mere rockpræget udtryk. Det kan du igen bløde op med lidt mindre voldsomme smykker, der er med til at understrege feminiteten.

Gør baggy chikt

Er du inviteret med til et pænere selskab, er baggybukserne og hættetrøjen måske ikke lige det mest velvalgte. Det casual fit er dog højeste mode, og du kan sagtens vælge enkelte elementer ud, som du pepper op til den enkelte begivenhed. Som mand kan du f.eks. vælge en lidt baggy overdel og tilføje et par smarte seler fra Neckwear. Du vælger naturligvis selv, om det skal være seler i en pangfarve eller de helt klassiske prikkede seler i sort og hvid. Som kvinde kan du vælge en af dine baggy bluser og tilføje et simpelt bælte, der giver dit outfit lidt mere facon, men hvor den casual vibe stadig er til stede.

Har du brug for lidt ekstra stilvejledning, kan du finde flere tips her, hvor du kan få inspiration til, hvordan du kombinerer din personlige stil med de forskellige beklædningsgenstande.