Koncerter i det 2. halvår

by admin

shutterstock_131899079

Sommeren står over os, og indenfor et par måneder går vi over i efteråret. Selvom vejret bliver dårligere når vi når de sene efterårsmåneder, og vi savner de lyse og varme sommerdage, så er der massere af grund til at holde humøret oppe.

Der er nemlig en masse gode koncerter i Danmark, set henover resten af 2016. Hvad enten du er til POP, rap, klassisk eller dansk musik, er der mulighed for at komme og opleve netop dine favorit toner.
København vil huse nogle af de største kunstnere der kommer til landet resten af året, men værd at bemærke har Allinge på Bornholm et af Danmarks hotteste navne på programmet, nemlig Lukas Graham.

Skal du til koncert, hvor poppen er i fokus, anbefaler vi at tage ind og høre superstjernen Justin Bieber, som har udviklet sin musik betragteligt henover de seneste par år.

Er det mere den klassiske musik der interessere dig, vil en koncert med den verdenskendte italienske tenor Andrea Bocelli i Forum være noget for dig. Andrea Bocelli bringer et stort kor samt orkester med sig.

Danmark får også besøg af Bruce Springsteen & The E Street Band, som kommer og lader de rockede toner spille udover de besøgende på CASA Arene Horsens.