Musik til festen

by admin

419019-treble-clef

En fest lever ikke uden musik. Du skal gerne finde musikken, der får alle ud på dansegulvet. Så nu skal du ind og finde de gode CD’er frem fra gemmerne. Det kan dog godt være en smule besværligt at skulle skifte CD’er nonstop, når festen først er i gang. Typisk vil man gerne høre to numre på den ene CD, og et enkelt på den anden. Det kan derfor blive til en del skift undervejs. Har du overvejet musikstreaming?

CD’er er ikke længere den billigste løsning, når det kommer til at finde musik. Flere af musikstreaming-tjenesterne kan tilbyde dig abonnementer på en månedspris à 49 – 99 kroner, hvor du frit kan downloade alle de ønskede numre. Til sammenligning koster en CD nemt mellem 129 – 159 kroner. Desuden er det en smart løsning, især når du skal holde fest. Her kan du skræddersy dine personlige playlister, og du kan efterfølgende dele dem med dine gæster.

Musikstreamingen bygger på, at du overfører musiknumrene trådløst fra netværket og over til din musikenhed, f.eks. din smartphone, der efterfølgende afspiller musikken. Ret ligetil! Streamingen er teknisk set bygget op på forskelligartede trådløse teknologier såsom WiFi, der overfører trådløst på et 2,4 GHz frekvensbånd, men også både Bluetoouth, AirPlay og DLNA anvendes i stor stil.

Er du fast besluttet på at prøve musikstreaming, kan du f.eks. prøve tjenesten Wimp eller Spotify.

Er du eksisterende TDC-kunde, har du gratis adgang til TDC Play.

Er du ikke kommet med på musikstreaming-bølgen, er det på høje tid. Udviklingen drøner derudad, og det er nu, du skal med ombord.

Hvis du får brug for udstyr til den digitale musikstreaming, findes der mange gode produkter hos en webshop som Salerunner, hvor du kan finde alt fra nye højtalere til festtøjet. Lad festen få det bedste udgangspunkt!